Voor uw organisatie

Binnen het bedrijfsleven werk ik als coach, trainer en adviseur met individuen en teams. Deze trajecten zijn altijd maatwerk. Net als ieder persoon een uniek karakter heeft, heeft ook ieder bedrijf een specifieke cultuur, visie en werkwijze waarin ik op maat advies en begeleiding geef. Na een kennismaking en een zorgvuldige inventarisatie rondom de specifieke hulpvraag binnen de organisatie, ontwikkel ik een traject in samenspraak met de belangrijkste stakeholders. Deze trajecten kunnen bestaan uit training van medewerkers, 1 op 1 coaching, educatie en inspiratie of feedback-sessies. 
Inhoud en vorm van op maat trajecten kunnen variëren rondom actuele thema’s of vraagstukken binnen de organisatie, het optimaliseren van doelstellingen, cultuur of team issues of heel specifieke en urgente problemen. 

Voor u

Als pyschologe en adviseur geef ik 1 op 1 coaching aan bestuurders, leidinggevenden en managers. Aan de hand van uw specifieke hulpvraag help ik u om uw functie en rol met meer inzicht, kennis en wijsheid uit te voeren. Naast persoonlijke coaching omtrent talent ontwikkeling, professionele en persoonlijke groei, geef ik u kennis en inzicht over de optimale omgang met u medewerkers; de brandstof van uw bedrijf. Deze kennis en inzichten zijn gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek vanuit neurologie (hoe werkt ons brein ) en biopsychologie (welke biochemische lichamelijke processen spelen zich af oa. op de werkvloer). Door naast op gedragsniveau, ook op neurologisch en biologisch niveau naar uzelf en uw collega’s te kijken, krijgt u diepgaand inzicht en begrip van onzichtbare en onbewuste reacties en patronen. Niet alleen wil ik u ‘kennis van’ geven, maar ook ‘kennis hoe’ u deze wetenschap in kan zetten en integreren in de dagelijkse praktijk, ter verbetering van uw professionele rol, uw relaties en team performances.

Concepten

Naast maatwerk trajecten biedt Kernzaak de volgende bewezen concepten.


Wisdom@Work

Wisdom @ Work is gebaseerd op het succesvolle televisie programma “college-tour”, ontwikkeld door de NTR. Kernzaak organiseert Wisdom @ Work events op maat om wijsheid binnen de organisatie te delen en vermenigvuldigen.

Download Brochure


Kern College

Tijdens interactieve colleges wordt abstract wetenschappelijk onderzoek helder en vermakelijk uitgelegd en worden inzichten en voorbeelden gegeven hoe deze kennis toe te passen voor een gezonder werk- en privé-leven.

Download Brochure

Referenties uit het bedrijfsleven

Hier enkele referenties vanuit het bedrijfsleven.

Tarieven bedrijfsleven

  • tarief van 1 op 1 coaching of advies bedraagt 100 euro per uur (excl. 21% btw)

  • tarief van trainingen, projecten en maatwerk wordt bij aanvang van de samenwerking vastgesteld.