Voor jou

In mijn praktijk gaat het over de voor jou wezenlijke dingen in je leven. Ik werk met alles wat jou maakt wie je bent, vroeger nu en in de toekomst met als doel fundamenteel inzicht in jezelf en in jouw wezen. Als psycholoog help ik je om je bewustzijn te verruimen en verbreden, en meer inzicht in jezelf en je omgeving te krijgen. Daarnaast geef ik je advies en concrete handvatten hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven. Tijdens onze gesprekken -waarin verschillende methodieken en therapievormen worden gecombineerd- begeleid ik je om je eigen kernwaarden, kwaliteiten en gaven optimaal te leren inzien en in te zetten. Op deze manier werken we samen om je denk- en leefstijl te optimaliseren en meer in je kracht te komen staan. Je kunt bij mijn praktijk aan huis terecht met een concreet probleem, existentiële en esoterische vraagstukken en/of hulp bij het ontwikkelen van je talenten en ambities. 

Methodieken & Therapieën

Gedurende mijn loopbaan en praktijkervaring, volg ik doorlopend studie, intervisie en heb ik mij gespecialiseerd in verschillende therapievormen. De begeleiding die ik bied bestaat vaak uit een combinatie van cognitieve therapie, counseling rondom persoonlijke zin-of betekenisvraagstukken, oplossingsgerichte gedragstherapie en PRI therapie (Past Reality Integration therapy).

Tijdens het traject dat we samen doorlopen (wat zowel kort als langer kan duren) bepalen we samen welke insteek en therapievormen voor jou het meest geschikt zijn.

Naast het gebruik van verschillende bewezen therapievormen heb ik mij gespecialiseerd in een aantal verschillende methodieken. Hieronder lees je meer over deze specifieke methodieken:

 


NIT

Neuro Imagination Therapy is een uniek aan Kernzaak verbonden therapievorm. NIT maakt gebruik van ons uitzonderlijke en krachtige vermogen tot visualiseren. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan…

Lees meer


Brainspotting

Een van de methodes die ik gebruik is brainspotting, een manier om ‘blokkades’ in je brein te lokaliseren.Met deze methode is het mogelijk om effectief diverse lichamelijke en/of psychische klachten te behandelen.

Lees meer

Referenties

Wat cliënten en coachees zeggen over mijn begeleiding:

tarieven

Een eerste kennismakingsgesprek duurt circa een uur. We kijken dan of het klikt en hoe ik je het beste kan helpen. De kosten van een intake gesprek bedragen 70 euro, en worden contant afgerekend tijdens dit eerste gesprek.

De daarop volgende consulten voor particulieren hebben een duur van anderhalf uur en de kosten hiervoor zijn 95 euro.
Voor langere consulten wordt 17 euro per kwartier gerekend. Deze prijzen zijn inclusief 21% btw. 

Kom je zakelijk of ben je ondernemer, dan bedragen de kosten 100 euro per uur. 
Deze prijzen zijn exclusief 21% btw. 

Je kunt deze consulten per keer contant afrekenen tijdens het consult of achteraf een factuur krijgen en het bedrag overmaken.

Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.